viernes, 4 de noviembre de 2011

La regla de 7


Barraques de Girona, com la primavera, la sang altera i fa que molta gent surti a pillar catxo o simplement acabin al cap d’aquestes dues setmanes amb novia. Un dels grans debats intel•lectuals que hem tingut el jovent europeu, especialment dels 16 als vint en llargs en moments de sang alterada o d’enamorament és sobre l’edat, no és massa petita? No estaré fregant el llindar de la pederàstia? La manca de regles universals sobre aquest tema han portat la confusió a la nostre joventut durant molt de temps i és, entre d’altres, aquest un dels motius perquè el destí em va enviar als Estats Units aquest estiu amb l’objectiu de portar una regla universal que permetés marcar nítidament l’edat de les noies a partir de la qual un home pot començar a sortir amb ella sense por de l’edat. I desprès d’una llarga caminada presento en societat la regla del 7, una regla precedida pels seus bons resultats a Amèrica i avalada per més de la meitat de sobretaules nord-americanes.
La regla del 7 diu que per saber que no estàs traspassant els llindars de l’edat el que has de fer és agafar la teva edat, la del noi, dividir-la entre dos i sumari 7. El resultat d’aquesta operació t’indica que d’aquella edat cap a baix o tu ets massa gran per la noia o a la noia massa petita per tu. A mode d’exemple, un noi de 21 anys no podrà sortir amb una noia de 17 anys i mig o més petita.
Evidentment la norma en qüestió té moltes llacunes i s’ha d’anar adaptant als moments amb doctrina i jurisprudència de bar, però crec que és una norma que seria molt interessant propagar-la per treure de dubtes a aquella gent que creuen que l’amor sí té fronteres, per evitar sofriment els que volen seguretat jurídica en les seves relacions, i a tots aquells que busquen normes rocambolesques per el seu codi personal.

2 comentarios:

gerard garrido dijo...

jajajajajajajajajaja grande!

Rafel Fàbrega dijo...

Com es nota que no t'has llegit l'última sentència del Suprem, la veritat és que és un canvi doctrinal bastant gran...