martes, 11 de octubre de 2011

La Sexta, sovint, com Intereconomía


Ja fa cosa de 2 anys, s’han fet molt llargs, apareixia a Espanya una cadena que venia a ampliar el pluralisme informatiu de l’estat espanyol per cobrir el forat que havia deixat el NO-DO, Intereconomía. La cadena, paradoxalment fundada per un exparlamentari de la Generalitat, no ha parat des de la seva arribada a l’antena de rebre crítiques degut a la seva poca parcialitat, aquella prepotència intel•lectual i el seu to poc caritatiu cap a tot el que vagi contra l’Espanya casposa; i no ens amaguem, tots n’estem ja farts tan del Gato al agua, com d’en Roncero.
No obstant, hi ha a la parrilla espanyola altres canals- la Sexta- que camuflats sota la fórmula 1, les presentadores més formoses i el futbol, hi ha molts programes amb un alt contingut polític d’esquerres que recorda per les formes a Intereconomía. Aquest canal, propietat d’un reconegut troskista propietari també de Público, no s’ha tallat mai amb la crítica desaforada als partits de centredreta mitjançant insults, burxant tot allò que traspuï religiositat i menyspreant tota opinió mínimament lliberal. Per què la mateixa mala llet del Dando Caña no la critiquem quan la veiem al Intermedio? Per què permetem l’insult als telenotícies? Per què no permetem que Intereconomia insulti a la Sexta, però si a l’inversa? Per què ningú critica que les totalment parcials entrevistes de Jordi Évole? És la mofa a un militant de dretes menys que a la feta a un militant d’esquerres?

Va ànims...

pd/Speaking unto the Nations Beethoven

3 comentarios:

Gonzalodetroya dijo...

Tienes toda la razón. Y añado que es bueno que existan canales/medios de todos los ámbitos políticos para que nos creemos nuestra propia opinión, a base de contrastar argumentos. La gente critica de manera sistemática a la derecha y traga toda la mierda que le eche la izquierda sin reflexionar por un momento.

Ignasi Grau Callizo dijo...

joder gonzalo, celebro que leas mi blog!

Un servidor dijo...

Grans veritats Ignasi. Però estàs passat de moda, ets poc progre...